petak, 24. ožujka 2023.

K-ETA, cea mai bună alegere pentru călătoria ta în Coreea.

K-ETA, cea mai bună alegere pentru călătoria ta în Coreea.

poza pașaport

Procesul de aplicare a K-ETA este simplu. După accesarea site-ului de aplicație K-ETA pe Internet, completarea informațiilor personale și a planurilor de călătorie etc., emiterea se decide după screening. Dacă imprimați K-ETA eliberat înainte de plecare și îl aduceți cu dvs., acesta va fi procesat rapid și convenabil în timpul procesului de imigrare.Proces simplu de aplicare - Pentru a aplica pentru K-ETA, trebuie doar să introduceți informații simple și să efectuați plata prin Internet. Nu trebuie să treceți prin proceduri greoaie, cum ar fi completarea unui formular de cerere de viză, vizitarea ambasadei sau depunerea documentelor. În plus, dacă aplicați prin aplicația mobilă, puteți aplica convenabil oricând și oriunde.

excursie in Coreea

Coreea are multe destinații de călătorie atractive! Iată câteva recomandări.Parcul Arirang, Jeongseon, Gangwon-do - Situat în Jeongseon, Gangwon-do, Parcul Arirang este un centru de experiență culturală tradițională cu tema Arirang, unde puteți experimenta jocuri tradiționale coreene, mâncare și arte populare. În plus, peisajul natural este și el frumos, așa că este un loc de unde te poți bucura alături de familia sau cuplul.Strada Daegu Kim Gwang-seok - Strada Daegu Kim Gwang-seok este o stradă bazată pe poeziile și operele literare ale poetului coreean Kim Gwang-seok. Strada este un loc unde puteți experimenta cultura, deoarece există galerii și săli de spectacole care prezintă viața și operele literare ale poetului Kim Gwang-seok.Insula Jeju - Insula Jeju este una dintre destinațiile de călătorie din Coreea unde vă puteți bucura de orice, de la natură, cultură și mâncare. În special, este o zonă vizitată de mulți turiști datorită oreumului său frumos și a peisajului de coastă.

viza de calatorie

Mâncarea coreeană este renumită în întreaga lume, iar mulți străini se bucură de o varietate de mâncare coreeană în timp ce vizitează Coreea. În cele ce urmează sunt prezentate mâncăruri și restaurante reprezentative pe care străinii trebuie să le încerce atunci când vizitează Coreea.Taitei - Taitei este un fel de mancare cu taitei facut din faina de grau.Titeii sunt mestecati iar supa are un gust si aroma bogata. Există diferite tipuri de naengmyeon, bibim guksu și kalguksu și este unul dintre mâncărurile coreene reprezentative pe care le place multor oameni.Bulgogi - Bulgogi este unul dintre felurile de mâncare din carne semnătura Coreei, caracterizat prin carne de vită la grătar condimentată. Songjukmul, situat în satul Hanok, este un restaurant reprezentativ unde poți degusta bulgogi.Pui - puiul coreean este foarte renumit pentru diferitele sale tipuri de condimente și prăjire. Puii populari cu diferite condimente și arome includ gochujang, sos de soia, pui condimentat și pui iute iute și picant.

viza de calatorie

Coreea este o țară bogată în istorie și cultură și vă puteți bucura de diverse situri istorice și de programe de experiență culturală tradițională, cum ar fi palate, temple și muzee. De exemplu, Palatul Gyeongbokgung sau Palatul Changdeokgung sunt palate reprezentative în Coreea, unde vă puteți bucura de clădiri și grădini frumoase. În plus, există muzee și situri istorice unde puteți vedea situri istorice și relicve ale Silla, Goryeo și Joseon, cum ar fi Gyeongju, Goseong și Gyeongsan, în toată țara.Hongdae - O zonă renumită pentru cartierul său universitar, unde sunt organizate diverse spectacole și expoziții, precum și artă stradală și modă.

ETA Română

Comoditatea K-ETA apare sub diferite aspecte. În primul rând, deoarece puteți aplica online pentru K-ETA, nu trebuie să treceți prin procesul de depunere a documentelor complicate sau să așteptați o cerere în persoană, cum ar fi o cerere de viză. De asemenea, deoarece aplicațiile K-ETA sunt ușor disponibile online, puteți aplica oriunde în lume. Acest lucru le permite străinilor să facă aranjamente de călătorie mai convenabile.

Tur străin în Coreea

APPLY FOR K-ETA

Nema komentara:

Objavi komentar

Share this